ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο William και η Kate σίγουρα θα νιώσουν την οργή της Βασίλισσας μετά από αυτή την ανακοίνωση

Ο William και η Kate σίγουρα θα νιώσουν την οργή της Βασίλισσας μετά από αυτή την ανακοίνωση

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι αναμφισβήτητα αγαπημένο θέμα συζήτησης πολλών διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, έχουν αποφασίσει να φύγουν από τα παλάτι κάποια στιγμή και να μετακομίσουν σε κάποιο άλλο οίκημα διότι θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν φυσιολογικά.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του στο Βρετανικό GQ, ο πρίγκιπας William είπε πως το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν είναι να ξέρει πως ο George και η Charlotte θα μεγαλώσουν σε έναν χαρούμενο, σταθερό και ασφαλές κόσμο. Με άλλα λόγια, δεν θέλει τα παιδιά του να βιώσουν την ίδια βασιλική φασαρία που είχε και ο ίδιος ενώ μεγάλωνε πίσω από κλειστές πόρτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη δήλωση του πρίγκιπα τα αγγλικά μέσα κάνουν λόγο για άμεση αποχώρηση του ζευγαριού από το παλάτι και μέχρι στιγμής κανείς δε ξέρει πως θα αντιδράσει η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά σίγουρα δε θα είναι ικανοποιημένη,.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.