ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποχωρεί ο Βασίλης Λυριτζής από τον ΣΚΑΙ – Συνεχίζει ο Δημήτρης Οικονόμου (βίντεο)

Αποχωρεί ο Βασίλης Λυριτζής από τον ΣΚΑΙ – Συνεχίζει ο Δημήτρης Οικονόμου (βίντεο)

Ο Βασίλης Λυριτζής αποχαιρέτησε το τηελοπτικό κοινό του ΣΚΑΙ καθώς αποχωρεί από τον τηελοπτικό σταθμό και αφήνει πίσω του τον επί 28 χρόνια συνεργάτη του και φίλο, Δημήτρη Οικονόμου.

Οι δύο δημοσιογράφοι αποκάλυψαν στο φινάλε της εκπομπής Πρώτη Γραμμή τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει», ανέφερε ο Δημήτρης, ενώ ο Βασίλης επεσήμανε πως «οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα».

Σε σχετική ανακοίνωσή του, το κανάλι του Φαλήρου αναφέρει: «κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του «ΣΚΑΪ» με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής Πρώτη Γραμμή, τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.