Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Ζ.Λάσκαρη-Α.Λυκουρέζος: Η τυχαία συνάντηση στο δικηγορικό γραφείο και ο έρωτας που κράτησε 41 χρόνια (φωτό, βίντεο)

Ζ.Λάσκαρη-Α.Λυκουρέζος: Η τυχαία συνάντηση στο δικηγορικό γραφείο και ο έρωτας που κράτησε 41 χρόνια (φωτό, βίντεο)

Η Ζωή Λάσκαρη το πρόσωπο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου βρήκε τον άνδρα που πάντα ήθελε και μαζί του δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια.

Το 1976 μπήκε στη ζωή της ο άντρας που έμελλε να μείνει κοντά της 40 ολόκληρα χρόνια, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η γνωριμία τους, εντελώς τυχαία. Πήγε ως πελάτισσα στο δικηγορικό του γραφείο, κι αυτό ήταν η αρχή. Η αφορμή υπήρξε καθαρά επαγγελματική, αφού η ηθοποιός χρειάστηκε κάποιες νομικές συμβουλές και απευθύνθηκε στο γραφείο του δικηγόρου.

Ο ίδιος, πολλά χρόνια αργότερα, θα αποκαλύψει ότι πάντα αγαπούσε το θέατρο, επιθυμία του υπήρξε να γίνει σκηνοθέτης αλλά και ότι ερωτεύτηκε την σύζυγό του αμέσως.

«Η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε αμέσως. Τις πρώτες ημέρες απέβλεπα στον αποτελεσματικό χειρισμό της υπόθεσης που μου είχε αναθέσει αλλά, για να είμαι ειλικρινής, με έλκυε η προοπτική μιας ερωτικής περιπέτειας και μόνο. Οι εξελίξεις όμως υπήρξαν ραγδαίες. Με πρόσχημα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το συμβόλαιο που την απασχολούσε, της τηλεφώνησα και την κάλεσα σε δείπνο. Δέχτηκε. Ο πρώτος άνθρωπος που πληροφορήθηκε τη βραδινή μας έξοδο ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, κοινός μας φίλος και στη συνέχεια κουμπάρος μας. Μετά το δείπνο στην παραδοσιακή ταβέρνα του Ζαφείρη στην Πλάκα, δεν πέρασε πολύς χρόνος και της ζήτησα να γίνει γυναίκα μου», έχει πει ο ίδιος, σε κοινή συνέντευξη τους.

Οι δυο τους έδωσαν ”μαθήματα” σχέσεων και όλοι όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για ένα ζευγάρι που στάθηκε ο ένας στον άλλον και δεν άφησαν ποτέ το δεσμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.