ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Μοιράζει «εγκεφαλικά» η Ιρένε Τροστ (φωτό)

Μοιράζει «εγκεφαλικά» η Ιρένε Τροστ (φωτό)

Τη γνωρίζαμε μέσα από το talent show του Alpha «Dream Show», όπου κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του χαρίσματος της επικοινωνίας που διαθέτει σε αφθονία αν και η ίδια δεν κατάφερε τότε να παραμείνει για πολύ στο παιχνίδι.

Την περασμένη Άνοιξη μας «συστήθηκε» ξανά μέσα από τη συμμετοχή της στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar δείχνοντας μας ότι δεν διστάζει να τσαλακώνει την όμορφη εικόνα της. Ο λόγος για την Ελληνο – Ολλανδή τραγούδιστρια Ιρένε Τροστ που φέτος ήταν η απόδειξη ότι ομορφιά και ταλέντο μπορούν να συνδυαστούν.

Η Ιρένε Τροστ ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό λαδί μαγιό και κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό του instagram…

https://www.instagram.com/p/BYikJfeFebO

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.