ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Nomads: «Αιχμές» προς το Γ.Μαυρίδη από τους συμπαίκτες του (βίντεο)

Nomads: «Αιχμές» προς το Γ.Μαυρίδη από τους συμπαίκτες του (βίντεο)

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και πάλι ο Γ.Μαυρίδης, μεταξύ των νομάδων της Φωτιάς, που αν και έχουν συνηθίσει τις ανέσεις της βίλας, το ενδεχόμενο της… παραλίας δεν είναι διόλου ευφάνταστο.

Ειδικότερα, στην κουβέντα που είχαν πριν το αγώνισμα επικράτειας ωστόσο, οι ατάκες για την ικανότητα του Γιώργου Μαυρίδη στην κατασκευή καταλύματος ήταν δηλητήριο.

Με κύριους εκφραστές τον Μάνο Πίντζη, ο οποίος ήταν πολύ δεικτικός για τον Μαυρίδη ενώ εκείνος απουσίαζε.

Ο Πίντζης και ο Αλεξάνδρου τον κατηγόρησαν πως η καλύβα που τους έφτιαξε στην παραλία δεν ήταν καθόλου καλή.

«Ο καθένας που γουστάρει να φτιάξει κατάλυμα για πάρτη του. Δεν θέλω τον Γιώργο που υποτίθεται ότι είναι καλός στο κατάλυμα. Θα φτιάξω εγώ το δικό μου, το κατάλυμά μου, δεν θα περιμένω.

Η σκηνή δεν μου άρεσε και γενικά, το κατάλυμα το ψηλό που έφτιαξε δεν ήταν και πρακτικό, έμπαζε από παντού. Όταν πετάγεται ένας και λέει: “Εγώ έφτιαχνα καταλύματα όταν πολεμούσα στο Βιετνάμ και το ξέρω καλύτερα”, το φτιάχνω καλύτερα αγάπη μου», είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Πίντζης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.