ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Α.Χαρίτσης από Κρήτη: «Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου» (βίντεο)

Ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη ενόψει των Ευρωεκλογών

Α.Χαρίτσης από Κρήτη: «Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου» (βίντεο)

Ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

«Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου. Πες το και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς», είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αλέξης Χαρίτσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Α.Χαρίτση:

«Ξεκινάω μια συναρπαστική περιοδεία στην όμορφη Κρήτη, αρχίζοντας από τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Στα Χανιά, είχα την τιμή να συναντηθώ με την Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της ξενοδοχοποίησης του ιστορικού λόφου του Καστελίου. Η πρόεδρος, Μαρία Βλαζάκη, μας ενημέρωσε για τις προκλήσεις και τους στόχους τους.

Περιηγήθηκα στη Λαϊκή και στο κέντρο των Χανίων, συζητώντας με καταστηματάρχες και πολίτες για τα καθημερινά τους θέματα και τις προοπτικές της περιοχής.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκα τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) για μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα αναπτυξιακά έργα και τις προκλήσεις της περιοχής.

Στο Ρέθυμνο, συνάντησα τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Λεονή, και τον δήμαρχο, κ. Μαρινάκη. Συζητήσαμε για τις ανάγκες και τις δυνατότητες του Ρεθύμνου, ανταλλάσσοντας ιδέες για τη βελτίωση της πόλης.

Περιηγήθηκα στην αγορά και στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου, συνομιλώντας με τους κατοίκους και καταστηματάρχες, ακούγοντας τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου. Ευχαριστώ όλους όσους παρευρέθηκαν και συνέβαλαν σε μια ουσιαστική συζήτηση για το μέλλον της περιοχής.

Επόμενος προορισμός; Λασίθι!

Ανυπομονώ να συνεχίσουμε την περιοδεία μας και να συναντήσω περισσότερους από εσάς, να ακούσω τις ανησυχίες σας και να συζητήσουμε για το μέλλον της Κρήτης μας.

Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πες το και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.