ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

My Style Rocks: Οι πρώτες τρέσες άρχισαν να πετάγονται! – Τι άλλο θα δούμε, Θεέ μου; (βίντεο)

My Style Rocks: Οι πρώτες τρέσες άρχισαν να πετάγονται! – Τι άλλο θα δούμε, Θεέ μου; (βίντεο)

Το My Style Rocks έκανε σήμερα την πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ. Είχαμε ψιλιαστεί πως δε θα ναι τόσο ουάου όπως πέρυσι… μιας και το κενό του Χριστόπουλου με τις βιτριολικές του ατάκες ήταν σήμα κατατεθέν.

Η Ντίνα τελικά το φόρεσε το σατάν, ταφτά- τι στο καλό είναι- και δεν αρκέστηκε στο τρέιλερ μόνο. Είμαστε σίγουρη πως η στυλίστρια της την μισεί και την έντυσε λες και πάει στο γάμο του Κωστάκη με τη χωριάτισσα, ξεκάθαρα!

Περπάτησε με χάρη στην πασαρέλα αλλά και με εμφάνιση που ουδόλως σε Style παραπέμπει. Βέβαια πρόκειται για queen (έτσι λένε…) και προφανώς όλα επιτρέπονται! Ακόμα και η αμφίεση κουμπάρας σε βλάχικο γάμο!

Τα 11 κορίτσια τι να πρωτοπούμε!

«Έφτυσε» η Αλεξάνδρα και η Τούνη και τσούπ, να, η νέα 11άδα!

Σταθερός ο Στέλιος Κουδουνάρης στην αυστηρότητα του, σώζει λίγο την κατάσταση, η πληθωρική Μπέτυ και το «γλυκό δένει» με τον άοσμο κλώνο του Χάρη Χριστόπουλου.

Φυσικά τα μαχαίρια βγήκαν από το πρώτο επεισόδιο. Τη Ραμόνα και την Λεοντίτση – βλέπε σφουγγαρίστρα με Τούνη- τις μελετήσανε καλά και οι άσσοι πάνε κι έρχονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.