ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

«Το δικό τους το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε»: «Φουντώνουν» οι φήμες χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

Η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του γάμου τους

«Το δικό τους το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε»: «Φουντώνουν» οι φήμες χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

Την βοήθεια της Τζένιφερ Γκάρνερ, πρώην συζύγου του Μπεν Άφλεκ, ζήτησε η Τζένιφερ Λόπεζ για να σώσει τον γάμο της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Το site επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της JLo, σύμφωνα με τις οποίες η Λόπεζ και η Γκάρνερ «φοβούνται ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να σπάσει τη νηφαλιότητά του και να ξανακυλήσει στο αλκοόλ».

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ έχει στραφεί στην Γκάρνερ για βοήθεια, καθώς είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να ταυτιστούν πλήρως με την τωρινή δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκεται.

«Η JLo εκμυστηρεύεται στην Τζένιφερ τι της συμβαίνει, γιατί ξέρει ότι είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που θα καταλάβαινε αυτό που περνάει» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της σταρ στην DailyMail.

«Το έχει περάσει και η ίδια με τον ίδιο άντρα και παρόλο που οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άντρας και οι δυο τους αντιμετώπισαν κάποια από τα ίδια θέματα» πρόσθεσε.

Η Γκάρνερ εθεάθη κοντά σε δρόμο που οδηγεί προς την έπαυλη του Άφλεκ στο Μπρέντγουντ, λίγες ώρες αφότου οι πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν για τον αγώνα μπάσκετ του γιου τους Σάμιουελ.

Το ίδιο άτομο εξήγησε ότι η Γκάρνερ θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του γάμου τους, καθώς εκτιμά ότι η Λόπεζ είναι πολύ σημαντική στη ζωή του πρώην συζύγου της.

«Η Τζεν δεν θέλει ο Μπεν να τελειώσει αυτόν τον γάμο γιατί πραγματικά νοιάζεται για την JLo. Πήγε όντως στο σπίτι του για να του μιλήσει γι’ αυτό και να προσπαθήσει να κρατήσει τους δυο τους μαζί» τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον των ηθοποιών.

Όσοι βρίσκονται κοντά στον Μπεν Άφλεκ πιστεύουν ότι δείχνει ένα γνωστό μοτίβο συμπεριφοράς όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα συζυγικά ζητήματα.

«Ο Μπεν είναι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει καμία διέξοδο από τα προβλήματά του, οπότε το σκάει» σημείωσε η ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.