ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

H αφοπλιστική απάντηση της Λέχου στην ερώτηση γιατί δεν έκανε παιδί (βίντεο)

H αφοπλιστική απάντηση της Λέχου στην ερώτηση γιατί δεν έκανε παιδί (βίντεο)

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τον γάμο της στην κάμερα του Alpha και απάντησε με μοναδικό τρόπο στην ερώτηση που δέχεται συχνά σχετικά με τον λόγο που αποφάσισε να μην αποκτήσει παιδί.

«Η μοναχικότητά είναι ανάγκη μου. Πάντα έβρισκα μία γωνιά να χωθώ και να απομονωθώ. Χώρεσα και τον γάμο στη ζωή μου αλλά εξακολουθώ να έχω χρόνο μόνη μου… Δεν είχα κανένα λόγω στα 40 μου να παντρευτώ. Δεν ήμουν η απελπισμένη 40άρα, που ήθελε να παντρευτεί»!

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί δεν απέκτησε ποτέ παιδί και η απάντηση της ηθοποιού ήταν αποστομωτική: «Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε, έχω βαρεθεί να απαντώ… Η απάντηση είναι απλή δεν ήθελα! Η επιμονή και η επανάληψη δηλώνει κάτι, σημαίνει ότι το σωστό θα ήταν να έχεις κάνει παιδί, το σωστό είναι να θέλεις, εσύ γιατί δε θέλεις έχεις κάποιο πρόβλημα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.