ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Έμεινε» ο Αρναούτογλου με την απάντηση της Ιωάννας Τούνη: «Τι λες τώρα; Με σοκάρεις» (βίντεο)

«Έμεινε» ο Αρναούτογλου με την απάντηση της Ιωάννας Τούνη: «Τι λες τώρα; Με σοκάρεις» (βίντεο)

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί απάντησε η Ιωάννα Τούνη στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σοκαρίστηκε πραγματικά, ακούγοντάς την να λέει ότι είναι σύνηθες γι’ αυτήν να της γίνονται τέτοιες προτάσεις.

«Για σένα ίσως είναι σοκαριστικό, για μένα αλήθεια είναι πάρα πολύ σύνηθες, το να μου γίνονται αντίστοιχες προτάσεις και όχι μόνο εφόσον εκτίθεμαι στην τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο… Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Τη μία φορά που το δημοσίευσα, ήμουν σε καυστική διάθεση και ήθελα να το διακωμωδήσω λιγάκι. Αλήθεια, γίνεται πάρα πολύ συχνά. Είναι δραματική η ιστορία, απλά προσπαθώ να την αυτοσαρκάσω λιγάκι. Συνήθως μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

«Τι λες μωρέ Ιωάννα, με σοκάρεις τώρα. Για να βρει κάποιος το θράσος να πάρει μια γυναίκα τηλέφωνο και να της πει “πόσα λεφτά θέλεις να σου κλείσω ένα ραντεβού με κάποιον”. Από που ρε φίλες βρήκες το τηλέφωνο μου; Ποιος σου είπε ότι κάνω αυτή τη δουλειά; Ποιος είσαι εσύ; Μου κάνεις πλάκα τώρα; Συγγνώμη, έχει ξαναγίνει; Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και είναι δραματική η κατάσταση», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.