Γνωστός σεφ αποκαλύπτει: «Δεν μπορούσα να βλέπω την Βέφα Αλεξιάδου, δεν είναι καν μαγείρισσα» (βίντεο)

Γνωστός σεφ αποκαλύπτει: «Δεν μπορούσα να βλέπω την Βέφα Αλεξιάδου, δεν είναι καν μαγείρισσα» (βίντεο)

Ο Λευτέρης Λαζάρου μιλάει στην εκπομπή «Τι λέει;» και δεν μασάει τα λόγια του.

Αναφερόμενος στις εκπομπές που έκανε στην τηλεόραση η Βέφα Αλεξιάδου, ο γνωστός σεφ δηλώνει: «Δεν μπορούσα να βλέπω την Βέφα Αλεξιάδου, δεν είναι καν μαγείρισσα η γυναίκα αυτή. Αν εξαιρέσεις τον Βασιλάκη τον Καλλίδη που κάνει μια ωραία δουλίτσα, δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι που να με έχει τραβήξει».

Για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή, ο Λευτέρης Λαζάρου λέει: «Έχω δει τραγουδιστές να θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και ηθοποιούς να θέλουν να γίνουν τραγουδιστές. Τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες, κάπως μου φαίνεται παράξενο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.