ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Αυτή είναι η ομάδα του Survivor Πανόραμα- Δείτε ποιοι θα είναι μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου (φωτο)

Αυτή είναι η ομάδα του Survivor Πανόραμα- Δείτε ποιοι θα είναι μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου (φωτο)

Η έναρξη του Survivor 3 στις 2 Φεβρουαρίου σηματοδοτεί και την έναρξη Survivor Πανόραμα, στις 4 Φεβρουαρίου.

Κι ενώ η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ήδη ανακοινώσει πως θα είναι η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα, φαίνεται πως η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα είναι μόνη της όπως γινόταν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Ελεονόρα Μελέτη τις προηγούμενες χρονιές, αλλά θα πλαισιώνεται από μία μικρή ομάδα.

https://www.instagram.com/p/BtIlx66lUh5/?utm_source=ig_embed
Ο λόγος για τους Λάουρα Νάργες και Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Μάλιστα, η Λάουρα Νάργες δεν θα βρίσκεται μόνο στο Survivor Πανόραμα, αλλά θα παρουσιάζει παράλληλα μια εκπομπή στο YouTube με αποκλειστικά πλάνα, πληροφορίες και συνεντεύξεις για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία μαζί με την τουρκάλα παρουσιάστρια Itir Esen.

https://www.instagram.com/p/BtLNkIXFYR1/?utm_source=ig_embed
Οσο για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, πρόκειται για δημοσιογράφο και γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό που έχει δώσει το στίγμα του με το εύστοχο και καυστικό του σχόλιο μέσα από την εκπομπή Shopping Star, στο Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, λοιπόν, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Βαγγέλης Χαρισοπούλος και η Λάουρα Νάργες αποτελούν τη νέα ομάδα του Survivor Πανόραμα και το νέο στοίχημα του ΣΚΑΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.