ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Survivor: Η παίκτρια που «ανάβει… φωτιές»! (φωτο)

Survivor: Η παίκτρια που «ανάβει… φωτιές»! (φωτο)

Γνωρίστε την πανέμορφη, Ιουλιέτα Κίτρινου, την παίκτρια που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό Survivor.

Από την μία η γυμνάστρια της Φουρέιρα και πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Αφροδίτη Σκαφίδα και από την άλλη ο ράπερ Σπύρος Γουρδούπης και ο Ελληνας ράμπο με τα τεράστια μπράτσα του Ποπάυ, σίγουρα όλοι οι παίκτες έχουν ένα κρυμμένο άσσο στον μανίκι τους που θα τους βοηθήσουν στα αγωνίσματα έναντι των 12 Τούρκων

Ωστόσο υπάρχουν και δύο τρία άτομα που ναι μεν έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό, αλλά το βασικό τους επάγγελμα δεν είναι αυτό. Παραδείγματος χάριν, ο Τόνι Σταυράτης είναι μισθοφόρος και η Δήμητρα Βαμβακούση εργάζεται ως μοντέλο, αν και έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ.

https://www.instagram.com/p/Bs3i39ZHcf7/?utm_source=ig_embed

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται ακόμη μία όμορφη, εντυπωσιακή παίκτρια ονόματι Ιουλιέτα Κίτρινου.

Η Ιουλιέτα είναι βέρα Χιώτισσα και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της για το Survivor την αδικεί, καθώς σε αυτήν φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από 26 ετών.

Ο λόγος που κατατάσσεται στην δεύτερη κατηγορία είναι επειδή εργάζεται ως φωτομοντέλο και ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/BjzPNdEAIkP/?utm_source=ig_embed

Η Ιουλιέτα ζει μόνιμα στην Χίο, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό, πράγμα που σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να επιλεγεί από την επιτροπή του Survivor ώστε να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Χιώτισσα παρελθόν υπήρξε πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων, ενώ όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Instagram είναι πολύ γυμνασμένη.

https://www.instagram.com/p/Bi4YvpvAwt9/?utm_source=ig_embed

Ωστόσο πέρα από το μόντελινγκ και την ηθοποιία, η Ιουλιέτα έχει ασχοληθεί με τα τουριστικά και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού της.

Κι αυτό γιατί ως τουριστικός πράκτορας, η Κίτρινου έχει ζήσει και εργαστεί στην Τουρκία με αποτέλεσμα να γνωρίζει την γλώσσα και την νοοτροπία των αντιπάλων.
Ετσι είναι σίγουρο πως η Ιουλιέτα θα φανεί πολύ χρήσιμη στην ελληνική 12αδα, καθώς θα μπορεί να καταλαβαίνει τα σχόλια και τις οδηγίες της τούρκικης ομάδας στα αγωνίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BHcJRO1jl9x/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bmiy22hg_9T/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.