ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα;

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα;

Το Survivor επέστρεψε στους δέκτες μας, αναγκάζοντας το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να μετακομίσουν στις Παρασκευές . 12 Έλληνες και 12 Τούρκοι παίκτες προσγειώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και ρίχθηκαν στην μάχη.

Η βραδιά της πρεμιέρας για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία περιλάμβανε το ταξίδι τους μέχρι τον εξωτικό τους προορισμό, αλλά και δύο αγωνίσματα. Ένα ομαδικό που έκρινε τις ανέσεις που θα έχουν τις πρώτες μέρες στο νησί, αλλά και ένα που έκρινε την ασυλία. Η πρεμιέρα αυτή έκρυβε διπλή ήττα για την ελληνική ομάδα, που αν και οι παίκτες της ήταν αποφασισμένοι δεν μπόρεσαν σε πρώτη φάση να αντιμετωπίσουν τους πιο έτοιμους παίκτες της αντίπαλης τουρκικής ομάδας.

Πώς απάντησαν οι τηλεθεατές στην επιστροφή του Survivor, αλλά και στις αλλαγές στις συνήθειες του;

Το 28,7% των τηλεθεατών συντονίστηκε στον ΣΚΑΙ για να παρακολουθήσει το Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Στο κοινό 18 – 54 η τηλεθέαση κινήθηκε στο 30,3% κατά μέσο όρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γυναικείο κοινό 18- 54 το Survivor συγκέντρωσε ποσοστό 50,3%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha κράτησε το πιστό κοινό της, που δείχνει να ακολουθεί το «Πάμε Πακέτο» όπου κι αν πάει. Στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε κατά μέσο όρο το 22,1% και στο δυναμικό κοινό το 15,9% των τηλεθεατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.