ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Eurovision: Γιατί καθυστερεί η ανακοίνωση της συμμετοχής της Κατερίνας Ντούσκα; (βίντεο)

Eurovision: Γιατί καθυστερεί η ανακοίνωση της συμμετοχής της Κατερίνας Ντούσκα; (βίντεο)

Η Κατερίνα Ντούσκα αναμένεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά η συμμετοχή της δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη.

Ρεπορτάζ στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open TV έριξε φως πάνω στην καθυστέρηση της ΕΡΤ να ανακοινώσει την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ.

Για ποιους λόγους δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα η τραγουδίστρια και το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής; Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας θα είναι η Κατερίνα Ντούσκα (Katerine Duska), αλλά η επίσημη ενημέρωση… καθυστερεί.

Η καταληκτική ημερομηνία για την ανακοίνωση είναι η 11η Μαρτίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU τα τραγούδια δεν θα πρέπει να έχουν παρουσιαστεί δημόσια πριν από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τραγούδι της Ντούσκα έχει παρουσιαστεί live πριν από το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την εκπομπή η ηχογράφηση για τη Eurovision έχει γίνει ήδη οπότε η ΕΡΤ έχει δύο επιλογές: ή θα ηχογραφηθεί ξανά το τραγούδι με μετατροπές ή η Ντούσκα θα γράψει ένα καινούργιο τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι μία νεαρή τραγουδοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το διαδίκτυο. Το δισκογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2015 με μία συλλογή αγγλόφωνων τραγουδιών. Το φθινόπωρο του 2018 συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, στην εφηβεία επέστρεψε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε το Λύκειο, δίνοντας πανελλήνιες εξετάσεις. Μπήκε στη Νομική, που δεν ολοκλήρωσε γιατί αφιερώθηκε στη μουσική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.