ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τα «πήρε» ο Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον οδηγό του: «Δεν είσαι μπροστά! Δεν είσαι εκεί που μας άφησες» (βίντεο-φωτο)

Τα «πήρε» ο Ρόμπερτ ντε Νίρο με τον οδηγό του: «Δεν είσαι μπροστά! Δεν είσαι εκεί που μας άφησες» (βίντεο-φωτο)

Τα «πήρε» ο ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, όταν δεν βρήκε το αυτοκίνητό του να τον περιμένει εκεί που ήθελε.

Μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, ο ντε Νίρο ούρλιαζε στο τηλέφωνο στον οδηγό του: «Δεν είσαι μπροστά! Δεν είσαι εκεί που μας άφησες»!

Ο… άμοιρος οδηγός κάτι φαίνεται πως απαντούσε, καθώς ο ντε Νίρο συνέχιζε ακόμα πιο υστερικά: «Στην Γουόρθ στριτ! Τότε θα έβλεπες όλους τους δημοσιογράφους εδώ πέρα! Δεν είσαι εκεί που μας άφησες»!

Ο δικηγόρος του που ήταν μαζί του επιχείρησε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του: «Ας πάμε πίσω στο κτήριο», αλλά ο ντε Νίρο συνέχιζε: «Αυτό είναι γελοίο»!

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο βρισκόταν στο δικαστήριο εξαιτίας του διαζυγίου του από την εν διαστάσει σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ και μάλιστα την ημέρα εκείνη συζητούσαν την επιμέλεια της επτάχρονης κόρης τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/zepblackstar/status/1093740111127298048

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.