Όταν μίλησε ο Πιερρακάκης, σίγησε ο Τραμπ. Έτσι απλά...

Αρχισαν οι απειλές στο MasterChef: «Ή θα τον πλακώσεις ή θα τον γράψεις στ’ α@@ σου»

Αρχισαν οι απειλές στο MasterChef: «Ή θα τον πλακώσεις ή θα τον γράψεις στ’ α@@ σου»

Ήταν λογικό ότι δε θα αργούσαν οι απειλές με τον τρόπου που επιλέχτηκαν κάποιοι παίκτες στον φετινό διαγωνισμό του MasterChef.

Mόλις στη δεύτερη ομαδική δοκιμασία, η ηττημένη κόκκινη ομάδα με αρχηγό τη Γιάννα, ξεκίνησε έναν δημόσιο καβγά για όσα είπε ο Χαράλαμπος κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Οι εντάσεις ήταν αρκετές, ο Χαράλαμπος κατέκρινε τη στρατηγική της αρχηγού του ενώ η Γιάννα απάντησε σε πολύ πιο επιθετικό στυλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο dailymedia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.