
Για το Survivor ετοιμάζει ξανά βαλίτσες ο Νικόλας Αγόρου.
Ο παίκτης που έγινε γνωστός ως «φραουλίτσας» στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αναμένεται να επιστρέψει στον Άγιο Δομήνικο για ακόμα μία σεζόν, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του ΣΚΑΪ και της Acun Medya να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης.
Μόνο που ο Νικόλας δεν θα επιστέψει με την εικόνα που οι τηλεθεατές έχουν στο μυαλό τους.
Όπως θυμόμαστε, στις αρχές του 2ου κύκλου του «Survivor», το αγόρι αυτό εμφανίστηκε εξαιρετικά… φουσκωμένο, με κοιλιακούς που μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν.
Διαβάστε τη συνέχεια στο dailymedia.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.