
Η ένταση και το πάθος είναι δεδομένη σε κάθε αγώνισμα του Survivor αλλά αυτή τη φορά παίκτες της τουρκικής ομάδας… αρπάχτηκαν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Hikmet Tugsuz και ο Bora Edin είναι αυτοί οι δύο παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια και αν δεν τους χώριζαν οι συμπαίκτες τους, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει.
Ο Bora ζήτησε τον λόγο από τους Έλληνες παίκτες για κάτι που έλεγαν και ο Hikmet πήγε στον συμπαίκτη του, προκειμένου να του πει να σταματήσει και να γυρίσει στον πάγκο.
Ο Hikmet έσπρωξε ελαφρά τον Bora, ο οποίος εκνευρίστηκε με αυτή την κίνηση: «Μη με ακουμπάς. Μην ανακατεύεσαι, δεν ξέρεις καν τι λέω, αγγλικά μιλάω. Γιατί ανακατεύεσαι αφού δεν καταλαβαίνεις;», του είπε μεταξύ άλλων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.