ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ολοκληρώνεται το «Supernatural» (βίντεο)

Ολοκληρώνεται το «Supernatural» (βίντεο)

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τη σειρά «Supernatural».

Με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram, ο Τζένσεν Ακλς, ο Τζάρεντ Πανταλέκι και ο Μίσα Κόλινς ανακοίνωσαν την απόφασή τους να κλείσουν τον κύκλο του «Supernatural» του χρόνου.

«Παρότι είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την 15η σεζόν, αυτή θα είναι και η τελευταία μας», δήλωσε ο Ακλς. «Δεκαπέντε χρόνια μιας σειράς που σίγουρα άλλαξε τη ζωή μου, και ξέρω ότι άλλαξε και τη ζωή αυτών των δυο ανθρώπων. Θέλαμε να το ακούσετε από εμάς», συμπλήρωσε ο ίδιος. O Κόλινς ανέφερε ότι «σας αγαπάμε και αυτή η οικογένεια θα παραμείνει όπως είναι, παρά το τέλος της σειράς».

https://www.instagram.com/p/BvUwKzVAhoU/?utm_source=ig_embed

Το CW επιβεβαίωσε ότι η 15η σεζόν θα είναι ο τελευταίος κύκλος της σειράς και θα αποτελείται από 20 επεισόδια. Έτσι το «Supernatural» θα ολοκληρωθεί το 2020 με συνολικά 327 επεισόδια.

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί Andrew Dabb και Robert Singer δημοσιοποίησαν μια δήλωση μετά την επίσημη ανακοίνωση: «Για αρχή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν στη σειρά, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα. Για εμάς, ήταν μια εμπειρία ζωής. Η υποστήριξη που είχαμε τόσο από την Warner Bros Television, όσο και από το CW, ήταν απίστευτη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Jensen, τον Jared και τον Misha, που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο μοναδικό. Είναι πλέον σημαντικό για εμάς να δώσετε σε αυτούς τους χαρακτήρες που αγαπάμε, το αντίο που τους αξίζει».

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως το «Arrow» θα ολοκληρωθεί στην όγδοο σεζόν, αποτελούμενη από δέκα επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.