ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ινδία: Τους 14 έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση διαφημιστικής πινακίδας – 74 οι τραυματίες (βίντεο)

Φόβοι ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη άνθρωποι καταπλακωμένοι κάτω από την ύψους περίπου 30 μέτρων μεταλλική πινακίδα

Ινδία: Τους 14 έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση διαφημιστικής πινακίδας – 74 οι τραυματίες (βίντεο)

Τουλάχιστον 14 είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 74 τραυματίστηκαν από την κατάρρευση μιας μεγάλης διαφημιστικής πινακίδας στη διάρκεια σφοδρής κακοκαιρίας στο Μουμπάι της Ινδίας.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη άνθρωποι καταπλακωμένοι κάτω από την ύψους περίπου 30 μέτρων μεταλλική πινακίδα, που κατέρρευσε πάνω σε πρατήριο καυσίμων στο προάστιο Γκατκόπαρ, στο ανατολικό τμήμα της ινδικής μεγαλούπολης.

Σε βίντεο που μετέδωσαν ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται η μεταλλική πινακίδα να κλονίζεται από τον ισχυρό άνεμο, προτού καταρρεύσει και καταπλακώσει κτίρια, οχήματα και περαστικούς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι 20-30 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλούνται οι Times of India. Στο σημείο έχουν μεταφερθεί γερανοί για να απομακρύνουν τα μπάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της κακοκαιρίας ξεριζώθηκαν δέντρα και κατέρρευσαν κι άλλες πινακίδες προκαλώντας τραυματισμούς σε όλη την πόλη, ενώ ανεστάλη επίσης για περίπου μία ώρα η λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου, όπως μετέδωσε το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.