ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το βίντεο κλιπ που «εκθρόνισε» και έσπασε σε 24 ώρες το ρεκόρ της Αριάνα Γκράντε (βίντεο)

Το βίντεο κλιπ που «εκθρόνισε» και έσπασε σε 24 ώρες το ρεκόρ της Αριάνα Γκράντε (βίντεο)

Το συγκρότημα K-pop, Blackpink, έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές στο YouTube στον συντομότερο χρόνο. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους «Kill This Love», είχε 56,7 εκατομμύρια προβολές εντός 24 ωρών, ενώ έφτασε το 100.000.000 σε λιγότερο από τρεις ημέρες.

Το βίντεο-κλιπ κυκλοφόρησε στις 4 Απριλίου και αυτή τη στιγμή μετρά 133,529,509 θεάσεις και περισσότερα από 1.00.000 σχόλια.

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του YouΤube, το «Kill This Love» είναι το πρώτο βίντεο-κλιπ που έφτασε σε αυτό το νούμερο προβολών τόσο σύντομα. Ακόμη και το «Thank u, next» της Ariana Grande είχε 55,4 εκατομμύρια προβολές στο πρώτο 24ωρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα σπάει ρεκόρ. Το προηγούμενο τραγούδι τους «DDU-DU DDU-DU» σκαρφάλωσε στα chart και κέρδισε και αυτό τους χρήστες του YouTube σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Bv6FVfTHOTZ/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λίστα με τα 10 καλύτερα «ντεμπούτα» τραγουδιών (η μέτρηση ισχύει για το πρώτο 24ωρο «ζωής» των τραγουδιών):

  1. BLACKPINK – ‘Kill This Love’ M/V – 56,7 εκατομμύρια
  2. Ariana Grande – thank u, next – 55,4 εκατομμύρια
  3. BTS (방탄소년단) – IDOL Official MV – 45,9 εκατομμύρια
  4. Taylor Swift – Look What You Made Me Do – 43,2 εκατομμύρια
  5. Eminem – Killshot – 38,1 εκατομμύρια
  6. BLACKPINK – ‘뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU)’ M/V – 36,2 εκατομμύρια
  7. PSY – GENTLEMAN M/V – 36 εκατομμύρια
  8. BTS (방탄소년단) – FAKE LOVE Official MV – 35,9 εκατομμύρια
  9. TWICE “YES or YES” M/V – 31,4 εκατομμύρια
  10. Nicky Jam x J. Balvin – X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. AfroBros & Jeon – 29,7 εκατομμύρια
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.