Βίντεο: Γιατί το ντεκολτέ της Ασλανίδου έγινε viral;

Βίντεο: Γιατί το ντεκολτέ της Ασλανίδου έγινε viral;

Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε το καλλιτεχνικό παρών στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και έδωσε το στίγμα της!

Με την φωνή της ξεσήκωσε τους ευδιάθετους καλεσμένους του πλατό, αλλά και τα ανδρικά πλήθη με το τολμηρό της φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/BwVAi3hlfa0

Εκτός από την Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν και άλλοι καλλιτέχνες για να αναλάβουν την σκυτάλη της διασκέδασης. Ανάμεσα τους ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν μεγάλες και το ντουέτο έκπληξη της Μπέσυς Μάλφα και του Κρατερού Κατσούλη άφησε τους πάντες άφωνους.

https://www.instagram.com/p/BwwyCVilpuT

Λάδι στην φωτιά έβαλε και το εκρηκτικό της τσιφτετέλι! Η τραγουδίστρια λικνίστηκε στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας του Δημήτρη Μπάση, «Ψίθυροι καρδιάς» και μονοπώλησε τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά και όλα τα βλέμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.