
Είναι από την Αργεντινη, ονομάζεται Sabrina Sabrok, είναι εντυπωσιακή, άκρως… πληθωρική και είχε περάσει από πολλές εκδόσει του περιοδικού Playboy. Η Σαμπρίνα, ωστόσο, αρνείται τον… χαρακτηρισμό «κουνελάκι» και προσδίδει στον εαυτό της… εξωπραγματικές ιδιότητες, υποστηρίζοντας πως μιλά με τον… Διάβολο και ότι έχει… αίμα εξωγήινου!
Η εντυπωσιακή, αλλά… λίγο σάικο όπως αποδεικνύεται, πορνοστάρ από την Αργεντινή, θεωρεί απόδειξη για την καταγωγή της από άλλον πλανήτη, τον τύπο του αίματός της.
Η 43χρονη, πλέον, πορτοστάρ, υποστήριξε στα ΜΜΕ της Αργεντινής ότι μιλά συχνά με τον διάβολο, ενώ υποστηρίζει πως έρχεται σε επαφή με πνεύματα, μιλάει με νεκρούς, ενώ έχει δημιουργήσει δική της οργάνωση, με την ονομασία Sabrok Legion.
«Δουλεύω με ερευνητές που μου είπαν ότι ο τύπος αίματος που διαθέτω, δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για εξωγήινους που μετέφεραν ανθρωπους και πειραματίστηκαν με αυτούς, κάνοντας μίξη του DNA τους. Ως αποτέλεσμα των πειραμάτων αυτών, είναι μερικοί άνθρωποι να διαθέτουν αίμα τύπου Rh-αρνητικό», δήλωσε η Sabrina Sabrok, η οποία συμπλήρωσε: «Πάντα με προσέλκυαν τα μυστήρια. Πιστεύω ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας».



Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.