
H Chiara Ferragni βρίσκεται σε διακοπές μαζί με το σύζυγό της Fedez στη Γαλλική Πολυνησία και φυσικά απολαμβάνει τα μπάνια της στην γαλαζοπράσινη θάλασσα.
Η influencer συνηθίζει να ποζάρει προκλητικά για το instagram της με τους haters να την κατακρίνουν που γδύνεται ενώ έχει γίνει μητέρα, η ίδια όμως συνεχίζει απτόητη.
Έτσι, αυτή τη φορά, κολύμπησε βγάζοντας το μαγιό της και προφανώς ο Fedez απαθανάτισε το πολύ όμορφο θέαμα. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά την είδαμε έτσι.
https://www.instagram.com/p/BwpbIXZhonL/?utm_source=ig_embed
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.