
Μετά από επτά χρόνια γάμου, η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης χώρισαν. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, αν και έκαναν αρκετές προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο znews.gr η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η γνωστή ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Έτσι, το φετινό Πάσχα τους βρήκε χωριστά, εκείνον στην Κύπρο με τους συγγενείς του και εκείνη στην Ελούντα της Κρήτης καλεσμένη του οικογενειακού τους φίλου Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.
Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης συνεχίζουν να έχουν τακτική επικοινωνία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.