
Το φινάλε της φετινής σεζόν φτάνει και οι εκπομπές κάνουν τον προγραμματισμό τους για τα τελευταία τους επεισόδια.
Δεν αποτελεί εξαίρεση και το «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο», δυο εκπομπές που είναι παραγωγής του Αντώνη Κανάκη και μάλιστα έφεραν πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στον σταθμό του Φαλήρου.
Ο Αντώνης Κανάκης ωστόσο στην χθεσινή εκπομπή έκανε μια ανακοίνωση σε ζωντανή μετάδοση, που «πάγωσε» τους τηλεθεατές.
«Όπως κάθε χρόνο και θέλω να τονίσω το όπως κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια, κάθε φορά που τελειώνει αυτή η εκπομπή, για κάποιο λόγο υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας που την ακολουθεί», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.
Και συνέχισε, προσθέτοντας: «Όπως κάθε χρόνο, τέλη Μαΐου ολοκληρώνουμε τη σεζόν. Οπότε, στις 27 Μαΐου το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα για φέτος και 28 Μαΐου το Βινύλιο»!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.