
Τον Sin Boy υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός τον τελευταίο καιρό λόγω του τραγουδιού “Mama” που έχει γίνει viral, μίλησε για τους γονείς του που ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ο ίδιος στα παιδικά του χρόνια.
«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία! Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι, οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό. Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα, δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”», είπε μεταξύ άλλων ο Sin Boy.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.