
Σημαντικές αλλαγές θα δούμε στο παιχνίδι στην τελική ευθεία για τον παράλληλο τελικό Αθήνας και Κωνσταντινούπολης.
Ποιοι βετεράνοι παίκτες του «Survivor», αναχωρούν για την Καραϊβική μετά τις εκλογές; Θα καταφέρουν να βοηθήσουν τους παίκτες να πάρουν τα πάνω τους;
Τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 3», θα έχουν μία μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες.
Ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να τους ενημερώσει πως σε λίγες μέρες θα έχουν… παρέα. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής αποφάσισαν να εντάξουν στο παιχνίδι ορισμένους από τους «παλιούς». 
Έλληνες και Τούρκοι, παλιοί παίκτες πρόκειται να εμφανιστούν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.
Γιάννης Τσίλης, Πάνος Θεοδώρου, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μελίνα Μεταξά και Εύη Σαλταφερίδου ήδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και ανυπομονούν να μπουν στο αεροπλάνο και να φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ξαναζήσουν την εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης.
Δεν είναι όμως οι μόνοι που θα διαγωνιστούν ξανά στους στίβους μάχης. Ακόμα πέντε παίκτες, αυτή τη φορά από τα προηγούμενα Τούρκικα «Survivor» θα εμφανιστούν στο ριάλιτι.
Η παραγωγή έχει προγραμματίσει ορισμένα events για παλιούς και νέους παίκτες τα οποία θα προβληθούν σε δυο special επεισόδια. Η εμφάνιση τους στους τηλεοπτικούς δέκτες αναμένεται να γίνει μετά τις εκλογές, δηλαδή μετά τις 26 Μαΐου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.