
Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν παραχώρησε συνέντευξη ο Παντελής Βούρος, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef. Ο Παντελής μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν τελείωσε το λύκειο, αλλά και την απόφασή του να φύγει στη Γαλλία για να δουλέψει.
«Ο πατέρας μου ήταν φανατικός ψαράς και έδωσε αυτό το στίγμα σε όλα τα παιδιά του. Είμαστε εφτά αδέρφια κι εγώ είμαι ο μικρότερος. Όλοι είναι ζαχαροπλάστες εκτός από μένα που έγινα μάγειρας. Δεν τελείωσα το λύκειο, μετά την πρώτη τάξη πήγα να σπουδάσω μαγειρική. Το είχα βάλει στόχο από μικρός. Στα 19 μου αποφάσισα να πάω στη Γαλλία, κρατώντας μόνο ένα σακίδιο με λίγα ρούχα και 800 ευρώ στην τσέπη. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί από την πρώτη μέρα βρήκα δουλειά και έφτιαχνα γλυκά ταψιού. Στη Γαλλία δούλευα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και μετά πήγαινα σε γαλλικό σχολείο.
Είχα μια σχέση πριν το MasterChef. Επειδή μετά το παιχνίδι έχω πολλές υποχρεώσεις, την “έκοψα” γιατί δεν θα μπορώ να της δίνω αυτά που θέλει και θα είναι ταλαιπωρία. Κορίτσια, συγγνώμη αλλά είναι δύσκολη περίοδος. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την αποκλειστικότητα. Μετά το παιχνίδι οι Καλύμνιοι με υποδέχτηκαν με καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Πολλά παιδιά στην Κάλυμνο αφήνουν μουστάκι σαν το δικό μου και ζητούν από τον κουρέα μαλλιά σαν τα δικά μου. Έχω στήσει σε ραντεβού κοπέλα γιατί έπαιζα τρεις ώρες βιολί, δεν κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα. Εκείνη με περίμενε κλαίγοντας», είπε μεταξύ άλλων ο Παντελής Βούρος.
Δείτε όλα όσα είπε ο Παντελής Βούρος…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.