Ελεύθερος ο Τσαγκαράκης! Βάστα Λαμάι!

Η Emily Ratajkowski γυμνή στο νερό

Η Emily Ratajkowski γυμνή στο νερό

Τι και αν παντρεύτηκε η 26χρονη καλλονή! Συνεχίζει να προκαλεί… εγκεφαλικά με τις φωτογραφίες της.

Η Emily Ratajkowki δεν σταματά τις γυμνές αναρτήσεις στα social media. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με το κοινό, ένα ξεχωριστό πρωινό της.

Η 26χρονη αφού ξύπνησε γυμνή θέλησε να πάρει το πρωινό της γεύμα στην μπανιέρα του καταλύματος της. Όπως εικάζουμε από τη λήψη, η Emily απόλαυσε ευχάριστες στιγμές πριν ή μετά τη φωτογράφιση που προφανώς πραγματοποίησε με τον σύζυγό της.

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.