
Στην αρχή του σημερινού αγωνίσματος του Survivor, κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της μαύρης ομάδας, ο Emre και ο Bora πήραν τις θέσεις τους στην αφετηρία. Με το που σφύριξε ο Σάκης Τανιμανίδης, οι δύο τους έτρεξαν προς το πρώτο εμπόδιο, όπου έπρεπε να περάσουν μέσα από μία τρύπα.
Ο Emre, όμως, στάθηκε άτυχος, καθώς στην προσπάθειά του να “βουτήξει” μέσα στην τρύπα, χτύπησε και από τον πόνο άρχισε να φωνάζει. Αμέσως δίπλα του έτρεξε ο Bora και εν συνεχεία και όλοι οι παίκτες μαζί με τους γιατρούς της παραγωγής.
Όλοι “πάγωσαν” ακούγοντας τις φωνές του Emre, όμως, ευτυχώς, δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό και μετά από λίγη ώρα ο Τούρκος ήταν έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.