Nα τους μετρήσουμε τους «Πάτριοτ»; ΄Η «θα σβήσουν τα φώτα»;

Μπέτυ Λιβανού: «Μου φώναξε ο Γιάννης Δαλιανίδης στο γύρισμα και διαλύθηκαν τα πάντα» (βίντεο)

Μπέτυ Λιβανού: «Μου φώναξε ο Γιάννης Δαλιανίδης στο γύρισμα και διαλύθηκαν τα πάντα» (βίντεο)

Στον όμορφο κήπο του σπιτιού της στην Παιανία συνάντησε την Μπέτυ Λιβανού, η Νάνσυ Παραδεισανού με την κάμερα της εκπομπής Ελένη. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματικής της πορεία, την προσωπική της ζωή και τον αντισυμβατικό της γάμο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, όμως, η αποκάλυψη που κάνει η Μπέτυ Λιβανού για τον καβγά που είχε με τον Γιάννη Δαλιανίδη στα γυρίσματα της ταινίας Επαναστάτης Ποπολάρος.

«Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορώ την ένταση. Δηλαδή, αν μου κάνεις μια σκηνή υπερβολική στο γύρισμα, δεν νομίζω ότι θα ωφελήσει. Μάλλον θα φέρει την καταστροφή. Έχει συμβεί μια φορά αυτό στον Επαναστάτη Ποπολάρο, σε γύρισμα στη Ζάκυνθο σε μια πλατεία με άμαξες, κομπάρσους… με τον Δαλιανίδη. Δεν μου είχε φωνάξει ποτέ, ήταν η πρώτη φορά που μου φώναζε και η τελευταία. Απλά δεν κάναμε γύρισμα, έφυγαν οι βλεφαρίδες, διαλύθηκαν τα πάντα. Το κλείσαμε το γύρισμα, το κάναμε μετά στην Κέρκυρα γιατί δεν μπορώ τις φωνές, δεν μπορώ να συνεργαστώ με φωνές. Με τον Γιάννη δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα κι εκείνη τη μέρα εγώ έφταιγα», λέει χαρακτηριστικά η Μπέτυ Λιβανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.