ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

To πάρε-δώσε των καναλιών – Υπογραφές, μεταγραφές, επιστροφές και φήμες (φώτο-βίντεο)

To πάρε-δώσε των καναλιών – Υπογραφές, μεταγραφές, επιστροφές και φήμες (φώτο-βίντεο)

Στον ΑΝΤ1 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του προγράμματος για την επόμενη σεζόν. Η Φαίη Σκορδά, που ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι, συνεχίζει το «Πρωινό». Πρόσφατα, ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Από το φθινόπωρο, η παρουσιάστρια θα παίζει κάθε μεσημέρι «Rouk Zouk» με τους τηλεθεατές, ενώ τα βράδια της Κυριακής θα αναζητά με γνωστούς καλλιτέχνες το νέο μεγάλο όνομα στον χώρο της μουσικής. Η Ζέτα, με μεγάλη πείρα στην παρουσίαση σόου («Dancing With the Stars», «Just the Two of Us»), είναι η επικρατέστερη παρουσιάστρια για το νέο μουσικό τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 «The Final Four».

Το πρόγραμμα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, την άνοιξη του 2020, θα διαδεχθεί ακόμη ένας κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Η σεζόν θα ανοίξει για την παρουσιάστρια με έναν νέο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού «Still Standing». Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, συνεχίζει το «The 2night Show» στη βραδινή ζώνη του σταθμού, ενώ αναζητείται και δεύτερο concept – πιθανόν νέο τηλεπαιχνίδι.

Κινητικότητα και Ερωτηματικά

Στις θέσεις τους και στις ζώνες τους παραμένουν στον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή («Happy Day») και η Ελένη Μενεγάκη («Ελένη»), με μικρές διαφοροποιήσεις στις ομάδες των εκπομπών τους.

Το «Deal» ολοκληρώνει τον κύκλο του στην απογευματινή ζώνη του Alpha, όμως έρχεται το «Super Deal», η βραδινή εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού που -όπως παλαιότερα στον ΑΝΤ1, έτσι και στην επαναφορά του στον Alpha- θα μοιράζει μεγάλα χρηματικά ποσά. Το πρόγραμμα θα προβάλλεται σε prime time ζώνη, πιθανότατα μία φορά την εβδομάδα, με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο παρουσιαστής θα έχει διπλή παρουσία στο πρόγραμμα του Alpha, καθώς πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει το καινούργιο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Πάνω-Κάτω». Σε αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να βάλουν στη σωστή σειρά τους αριθμούς-απαντήσεις στις ερωτήσεις. Ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται το τρέιλερ συμμετοχών. Μεγάλο ερώτημα συνεχίζει να παραμένει το τι θα γίνει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της αποχώρησης της από το κανάλι.

Ίδια Συνταγή

Χωρίς μεγάλες αλλαγές θα συνεχίσει το πρόγραμμα του Star, καθώς σχεδόν όλα τα προγράμματα κρίνονται από τη διοίκηση επιτυχημένα. Στην πρωινή ζώνη συνεχίζουν με τη «Φωλιά των Κου-Κου» η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, θα ακολουθούν η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της και μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά και ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Τα γυρίσματα για τα κάστινγκ του «GNTM 2», που θα αποτελεί το βασικό πρόγραμμα του σταθμού στη βραδινή ζώνη, έχουν ξεκινήσει. Οι συμμετοχές για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας, τον οποίο θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά (που θα κρίνει από κοινού τα υποψήφια μοντέλα μαζί με τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελο Μπράτη), ξεπέρασαν τις 130.000!

Οι Καραμπόλες λόγω Ατζούν

Στον ΣΚΑΪ παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα και αυτό έχει να κάνει με τρεις παράγοντες. Τη μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα, τη διαφαινόμενη αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου και την πολύ πιθανή ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί. Η πρώτη καραμπόλα ξεκινά από τη μεσημεριανή ζώνη, στο δίωρο 12.00-14.00, όπου η νέα εκπομπή Λιάγκα αφήνει εκτός την Τατιάνα Στεφανίδου. Πρόκειται για στρατηγική επιλογή του σταθμού να ενταχθεί στη συγκεκριμένη ζώνη μια εκπομπή που θα συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία και παράλληλα θα προμοτάρει τα ψυχαγωγικά προϊόντα του καναλιού και κυρίως της νέες ελληνικές σειρές. Η Τατιάνα Στεφανίδου ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει χώρος ούτε το απόγευμα για την κοινωνική εκπομπή «Μαζί σου» και όλα δείχνουν πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον σταθμό.

Μέχρι το τέλος του μήνα, έχει περιθώριο να απαντήσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στη συγκεκριμένη πρόταση του ΣΚΑΪ («The Voice» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με ένα επεισόδιο το καθένα την εβδομάδα, καθώς και καθημερινό «My Style Rocks») για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί και ήδη υπάρχει έτοιμο πλάνο για την prime time.

Σε περίπτωση που η συνεργασία διακοπεί, το κανάλι θα συζητήσει τόσο με τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και με τη Μαρία Μπακοδήμου, που είχαν υπογράψει απευθείας συμβόλαια συνεργασίας με την Acun Medya. Το όνομα του Τανιμανίδη έχει ακουστεί για το βραδινό παιχνίδι «Boom», όμως το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Λιάγκα. Όσο για τη Μαρία Μπακοδήμου, έχει συζητήσει πριν από μήνες με το κανάλι το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα γυναικείο late night.

Επιτυχημένη Τριάδα

Στο Open συνεχίζουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η σόλο παρουσία του παρουσιαστή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού της Παιανίας έδειξε πως του ταιριάζει απόλυτα και έτσι και τη νέα σεζόν θα είναι «Παρέα» με το τηλεοπτικό κοινό. «Ευτυχείτε!» θα λένε κάθε πρωί στους τηλεθεατές του Ανοιχτού Καναλιού η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, καθώς η παρουσιάστρια κέρδισε το στοίχημα της πρωινής ψυχαγωγίας. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τη Σίσσυ Χρηστίδου και όλη την παρέα τού «Έλα χαμογέλα!», που αποτελούν σταθερή επιλογή του κοινού τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: ethnos.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.