ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύσκολη νύχτα για τον Ανδρέα Γεωργίου: «Ενιωθα σαν να με δηλητηρίασαν…»

Δύσκολη νύχτα για τον Ανδρέα Γεωργίου: «Ενιωθα σαν να με δηλητηρίασαν…»

Αντιμέτωπος με μία δύσκολη κατάσταση ήρθε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα του σειρά, κατήγγειλε την περιπέτεια που έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του, μετά από τη νύχτα που πέρασε στην περιοχή Κόκκινες στην Αγία Νάπα. Οι στιγμές που περιγράφει είναι σοκαριστικές, δηλώνοντας, ότι ξύπνησε μέσα στη νύχτα γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ένιωθε σαν να τον δηλητηρίασαν!

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε στα social media:

«Χθες βράδυ βίωσα ένα φαινόμενο που με τρόμαξε. Έμεινα στην Αγία Νάπα στην περιοχή Κόκκινες. Είναι προάστιο της Αγίας Νάπας που ζουν οι περισσότεροι πολίτες του Δήμου μας. Οικογένειες με παιδιά. Ξύπνησα ξαφνικά μέσα στην νύχτα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν τόσο αποπνικτικό που έφτανε στα όρια του εμετού. Είχε καπνό με γεύση έντονη που κυριολεκτικά περνούσε μέσα από το στόμα και καθόταν στους πνεύμονες.

Είχε γεύση καμένου πλαστικού. Η αίσθηση ήταν ότι με δηλητηριάσανε. Σήμερα λοιπόν ενημερώθηκα ότι αυτό το πρόβλημα το φωνάζουν οι κάτοικοι καιρό τώρα αλλά δεν τους ακούει κανείς. Καίνε παράνομα, μέσα στην νύχτα, σκουπίδια σε κατοικημένες περιοχές. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, βρέφη, έγκυες, ηλικιωμένοι. Κινδυνεύουν ζωές. Αυτοί οι άνθρωποι δηλητηριάζονται καθημερινά. Από όσο γνωρίζω έγιναν και από το Δήμο προσπάθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προ ημερών, παρέστη ο Δήμαρχος μας, κύριος Γιαννης Καρουσος, στην Βουλή για να κοινοποιήσει το πρόβλημα αλλά προφανώς δεν έγινε τίποτα καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους κάθε βράδυ. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να υπάρξει αποτέλεσμα; Να καεί ολόκληρη η περιοχή και να χαθούν μαζικά ζωές για να ασχοληθούν; Γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.