ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώην παίκτης του Survivor απαντά ανοικτά για Δαλάκα – Atakan!

Πρώην παίκτης του Survivor απαντά ανοικτά για Δαλάκα – Atakan!

Στο «TV έθνος» και τον Άκη Φωτόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Γουρδούπης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν.

Προέκυψαν ερωτικά ειδύλλια στο παιχνίδι;

«Ερωτικά ειδύλλια δεν προέκυψαν γιατί το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι στο Survivor είναι το ερωτικό. Είσαι σε μια φάση που δεν έχεις να φας, πρέπει να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, να τρέξεις για ψάρεμα, να ανάψεις φωτιά, να λερωθείς, σαπούνι δεν υπάρχει, βρωμάς. Δεν είναι εύκολο ερωτικά να δεις κάποιον κάτω από αυτές τις συνθήκες.»

Υπήρξε φλερτ ανάμεσα στη Δαλάκα και τον Ατακάν;

«Η Κατερίνα και ο Ατακάν ήρθαν αρκετά κοντά. Ναι, υπήρχε φλερτ, αλλά μόνο φλερτ.»

Από τη στιγμή που βγήκατε από το παιχνίδι, ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει; Τι σας λένε;

«Το πιο συγκινητικό για μένα είναι όταν με προσεγγίζουν μικρά παιδιά και μου λένε χαρακτηριστικά «μας έδωσες δύναμη να διαβάζουμε, να μην τα παρατήσουμε και να θεωρήσουμε το διάβασμα ως κάτι σημαντικό».

Ποια είναι τα προγνωστικά σας για τους δύο νικητές;

«Από τους Έλληνες τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις έχει η Κατερίνα Δαλάκα και από τους Τούρκους ο Γιουσούφ.»

Με τι σκέφτεστε ν ασχοληθείτε από εδώ και πέρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε δύο πράγματα θα δώσω προτεραιότητα. Αφενός μεν θα προσπαθήσω να προωθήσω τη μουσική μου και αφετέρου θα δώσω βάρος και στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει, τη Δομική Βιολογία.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.