
Δεν το περιμέναμε, αλλά το είδαμε κι αυτό!
Η Πάμελα Άντερσον έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την συμπάθειά της για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός, όπως είχε δηλώσει ο γραμματέας του κόμματος «ΜέΡΑ 25», στο οποίο είναι επικεφαλής ο Γιάνης Βαρουφάκης, είχε έρθει σε επαφή με το κόμμα και βρέθηκε σε εκδήλωσή του στις Βρυξέλλες.
Χθες, η ηθοποιός, μετά τα αποτελέσματα των εθνικών μας εκλογών και την είσοδο του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή, έκανε retweet τις δηλώσεις του, δείχνοντας έτσι τη στήριξη και τη χαρά της για το θετικό αποτέλεσμα.
Για του λόγου το αληθές… 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.