ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Κάνω κοινωφελή εργασία για να γλιτώσω 35 χρόνια φυλακή»

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Κάνω κοινωφελή εργασία για να γλιτώσω 35 χρόνια φυλακή»

Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι κάνει κοινωφελή εργασία για να μην πάει φυλακή, αφού χρωστάει στην Εφορία 580.000 ευρώ εξαιτίας ενός αυθαίρετου σπιτιού.

«Κάνω κοινωφελή εργασία για να γλιτώσω τη φυλακή. Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 15 χρόνια. Είναι εκτός σχεδίου, όπως και όλα στην περιοχή και το ήξερα όταν το πήρα. Δεν είναι στην παραλία, είναι στην Αγία Βαρβάρα, πάνω σε ένα βουνό, που δεν περνάει ούτε αεροπλάνο! Έχει χαρακτηριστεί δασικό, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο εκεί. Εμείς φυτέψαμε». Αυτό αποκάλυψε ο Βασίλης Παϊτέρης.

«Το σπίτι αυτό χτίστηκε πριν από 30 ή 40 χρόνια και εγώ το πήρα έτοιμο με φως, νερό, τηλέφωνο. Όταν το αγόρασα, είχα πέντε παιδιά, μετά η οικογένεια μου μεγάλωσε, έκανα δύο παιδιά και ως εκ τούτου έπρεπε να μεγαλώσω και το σπίτι για να χωράμε όλοι, Έχτισα, λοιπόν, δύο δωμάτια επιπλέον. Αυτό οδήγησε στο να μου γίνουν 250 μηνύσεις από τον πρώην δήμαρχο, τις οποίες δεν έλαβα ποτέ, γιατί εστάλησαν σε άλλη διεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν να καταδικαστώ σε 35 χρόνια φυλάκισης και να χρωστάω 580,000 στην Εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Παϊτέρης κάνει κοινωφελή εργασία τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ έχει ακόμα άλλες 20.000 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.