Θυμάστε τα ελληνικά «Πάτριοτ»; Ε, ξεχάστε τα!

Ελένη Φουρέιρα: Μιλά για τον εμφύλιο στην πατρίδα της και πότε πήγε ξανά

Ελένη Φουρέιρα: Μιλά για τον εμφύλιο στην πατρίδα της και πότε πήγε ξανά

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε στο περιοδικό Celebrity και αποκάλυψε τα όσα οδυνηρά βίωσε στον εμφύλιο στην πατρίδα της όταν ήταν παιδί.

Πρόσφατα μίλησες για τις σκηνές που βίωσες στον εμφύλιο στον Αυλώνα. Τι θυμάσαι περισσότερο από εκείνη την περίοδο;
Έχω μια περίεργη ανάμνηση, γιατί δεν ήθελα να φύγω. Γινόταν χαμός, επικρατούσε χάος κι εγώ έκλαιγα πάρα πολύ. Η τελευταία μου εικόνα είναι το κατεστραμμένο από σφαίρες σπίτι μας και η μάνα μου που προσπαθούσε να μαζέψει τέσσερα παιδιά και μερικά πράγματα και να φύγει πριν συμβεί κανένα μεγαλύτερο κακό.

Έχεις επισκεφτεί έκτοτε το μέρος που γεννήθηκες;
Ναι, θα πάω και για συναυλία. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που στιγμάτισε τα παιδικά μου χρόνια. Μεγαλώνοντας όμως, έχω δεχτεί και έχω αγκαλιάσει ακόμα και τα δυσάρεστα, γιατί και αυτά με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.