
Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κλέλια Ρένεση ετοιμάζεται να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό για τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Manu Chao, λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι δουλειά, επισκέφθηκε τον προσωπικό της κομμωτή προκειμένου να ανανεώσει την εμφάνισή της.
Συγκεκριμένα, αποφάσισε να αλλάξει hairlook και, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie από το κομμωτήριο. Αναρτώντας, λοιπόν, στα stories της μια selfie, έγραψε χαρακτηριστικά: «Έτοιμοι για μουρμούρα. Γιώργο σ’ αγαπάω».

Η Κλέλια Ρένεση δείχνει στα καλύτερά της και δεν κρύβει την ανυπομονησία της για το comeback της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.