ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θάνος Πετρέλης: Μιλά για τις «αρπαχτές» του εξωτερικού! (βίντεο)

Θάνος Πετρέλης: Μιλά για τις «αρπαχτές» του εξωτερικού! (βίντεο)

Καλεσμένος μετά από πολύ καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Θάνος Πετρέλης και μίλησε εκτος των άλλων για την καριέρα του που την συνέχισε στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις αμοιβές του που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι ίσως δύο, τρεις ή και τέσσερις φορές πάνω απ’ ότι είναι στην Ελλάδα.

Μικρή λεπτομέρεια, ότι εδώ η καριέρα του είχε τερματίσει, πέραν κάποιων «εξτραδακίων» που έκανε σε μαγαζί των νοτίων προαστίων το χειμώνα, οπότε έπρεπε να βρει τρόπο για τα προς το ζειν.

«Αυτά τα χρόνια ήμουν πολύ στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν Έλληνες εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε παρόντες κι ευτυχώς για εμάς οι Έλληνες είναι παντού σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτό που λέει ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις έναν Έλληνα. Οπότε επειδή οι συνθήκες εκεί θεωρώ ότι είναι οι ιδανικές και στο δικό μας το κομμάτι, γιατί ακόμα και από τους χώρους που υπάρχουν, πάρα πολύ ωραίες αίθουσες, πολύ μεγάλοι χώροι…

Σίγουρα οικονομικά είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο οικονομικό κομμάτι γιατί είναι αναλόγως ποιος είναι ο καλλιτέχνης και αναλόγως σε τι χώρο παίζεις. Όσο πιο μεγάλος χώρος, όσο πιο prive είναι… Είναι διαφορετικές οι συνθήκες που υπάρχουν για να καθορίσουν το μεροκάματο. Δεν μπορώ να σου πω νούμερο, αλλά σίγουρα είναι ίσως δύο, τρεις ή και τέσσερις φορές πάνω απ’ ότι είναι εδώ», είπε ο Θάνος Πετρέλης.

Επίσης άλλη μια μικρή και πολύ σημαντική λεπτομέρεια… στους Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό ακόμα και τον πιο τελευταίο να πας να ακούσουν…. θα γεμίσουν το μαγαζί γιατί θα «μυρίζει» Ελλάδα και όχι γιατί είναι τραγουδισταράς και αξίζει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.