ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Νάντια Μπουλέ τόλμησε την αλλαγή και πλέον μοιάζει με Γαλλίδα σταρ (φώτο)

Η Νάντια Μπουλέ τόλμησε την αλλαγή και πλέον μοιάζει με Γαλλίδα σταρ (φώτο)

Ο Σεπτέμβρης είθισται να είναι ο μήνας των αλλαγών, ο μήνας που όλες οι γυναίκες επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο, είτε για να απαλλαγούμε από τις νεκρές άκρες που μάς κληροδότησε ο καυτός ήλιος και το θαλασσινό αλάτι του καλοκαιριού, είτε για να αλλάξουμε τελείως το look μας.\
https://www.instagram.com/p/B2baCagniKy

Η Νάντια Μπουλέ δεν αποτελεί εξαίρεση και έτσι αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Όπως μάς έδειξε στο Instagram, η ξανθιά παρουσιάστρια διατήρησε το χρώμα των μαλλιών της, αλλά τα έκοψε ένα αρκετά κοντό ασύμμετρο καρέ. «Δεν ξέρω τι με πιάνει κάθε Σεπτέμβρη, αλλά αυτό το γουργουρητό στο στομάχι για το ξεκίνημα της σεζόν, ξεσπά στα μαλλιά μου. Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μου άρεσε να τα κόβω κοντά!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B2ZfWYcHl0x

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη δεκαετία του 60, με το γαλλικό Νέο Κύμα, το καρέ έγινε το κούρεμα που εξέφραζε την τόλμη και την αυθεντικότητα της εποχής αυτής. Ήταν το πιο chic look που προτιμούσαν οι νέες πρωτοπόρες Γαλλίδες. Από τότε το κούρεμα αυτό έγινε το trademark των πρωταγωνιστριών του γαλλικού κινηματογράφου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.