
Ο κύβος ερρίφθη! Ο λόγος για το «Voice», για το οποίο ακούστηκαν πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες για τη θέση του παρουσιαστή. Τελικά το Σάββατο το μεσημέρι μετά από πολύωρη σύσκεψη της Τούρκικης παραγωγής και του ΣΚΑΪ η απόφαση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες να δοθεί η θέση στους Γιώργο Λιανό και Χριστίνα Μπόμπα.
Η Τάμτα αρνήθηκε την πρόταση που της έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής ενώ η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιάγκα απορρίφθηκε από την Acun Medya. Όπως όλα δείχνουν, αν και πάλι δεν υπάρξει ανατροπή όπως συμβαίνει εδώ και 15 ημέρες, Λιανός και Μπόμπα μπαίνουν στις 23 Σεπτεμβρίου για γυρίσματα μαζί με την Ελενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σάκη Ρουβά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.