
Το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε η πρώτη φάση του bootcamp στο Greece’s Next Top Model. Οι διαγωνιζόμενες, φορώντας δημιουργίες του Γιώργου Ελευθεριάδη, έκαναν πασαρέλα ως επαγγελματίες και εντυπωσίασαν τους κριτές, αλλά και τους καλεσμένους της βραδιάς.
Σ’ ένα φαντασμαγορικό show τον σταθμό του Ρουφ, όλες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση στο GNTM.
Ωστόσο, στην πρώτη φάση του bootcamp του GNTM υπήρξε μια οικειοθελή αποχώρηση. Η Φιονούλα Βατς, η κοπέλα που άργησε το πρωί της ίδιας μέρας στο fitting και προκάλεσε αντιδράσεις, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, λίγο πριν την πασαρέλα. «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε.
Παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, από το σπίτι της, η ξανθιά καλλονή έκανε μια «αιχμηρή» ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα InstaStories της μια εικόνα που έγραφε: «Μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις. Ακόμα και το αλάτι μοιάζει με ζάχαρη», αφήνοντας έτσι να υπονοηθεί πώς ότι προβλήθηκε στην τηλεόραση δεν είναι ακριβώς όπως συνέβη στην πραγματικότητα. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.