
Η κόντρα του Γιάννη Σπαλιάρα και του Δημήτρης Παπανώτα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, τουλάχιστον από την πλευρά του μοντέλου – ηθοποιού.
Ο Γιάννης Σπαλιάρας επί της ουσίας με μια νέα μακροσκελή αιχμηρή ανάρτηση δίνει έμμεσα τέλος στην κόντρα του καθώς όπως λέει αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολείται. Το μοντέλο και ηθοποιός δεν αναφέρεται ονομαστικά στον δημοσιογράφο αλλά μέσα από το μήνυμά του δηλώνει πως δεν θα μπει στη διαδικασία να συνεχίσει να απαντάει στις επιθέσεις και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα
«Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκα μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου καταφέρνοντας μετά από πολλά δοκιμαστικά στην ισπανική και αγγλική γλώσσα να ενταχθώ στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς el Señor de los Cielos ή Lord of the skies για 15 επεισόδια, που αφορά στην ζωή του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών από το Μεξικό ο οποίος δολοφονήθηκε στο χειρουργικό τραπέζι προσπαθώντας να αλλάξει πρόσωπο… η σειρά μπαίνει στην 7 και τελευταία σεζόν και μιλάμε για μια σειρά που έχει σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία όπως το EMMY international award για 3 συνεχόμενα χρόνια …θεωρείται μάλιστα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην Λατινική Αμερική και ο πρωταγωνιστής είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σταρ… Όταν έσκασε το θέμα στην Ελλάδα στα μέσα Αυγούστου είδα το όνομα μου σε εφημερίδες που δεν ασχολούνται με gossip κτλ και δημοσιογράφους να αναφέρουν ότι ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια τεράστια παραγωγη του Netflix …το θεωρώ μεγάλη τιμή και γέμισα περηφάνια σας ευχαριστώ πολύ …στην πορεία όμως είδα ότι σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές δυσκολεύτηκαν να το χωνέψουν και αναφέρουν παραπληροφορώντας τον κόσμο ότι παίζω σε ένα μεξικανικό μεταγλωττισμένο σαν την Χουάνα την παρθένα προσπαθώντας από την καρέκλα του σχολιασμού να μειώσουν την αξία ενός ανθρώπου που εξελίσσεται …αν συνεχίσω να πετάω πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσω ποτέ στον στόχο μου όποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω να απαντάω …σας προτείνω σόδα για καλή χώνεψη…».
https://www.instagram.com/p/B23RTUXIzHg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.