
Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εμφάνισή της στην πρεμιέρα του GNTM 2, αφού ήταν από τα κορίτσια που με το «καλημέρα» εντυπωσίασαν τους κριτές. Και της χάρισαν απλόχερα τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας.
Ο λόγος για την Χαρά Παππά, το νεαρό μοντέλο με το όμορφο πρόσωπο και το καλλίγραμμο κορμί, που όπως φαίνεται, θα διανύσει χιλιόμετρα μέσα στο GNTM 2.
Ωστόσο, το μοντέλο, εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, απασχολεί τον Τύπο σε Ελλάδα και Τουρκία και με την προσωπική της ζωή, αφού εδώ και τρία χρόνια είναι σε σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.
Μάλιστα, για χάρη του GNTM 2 το ζευγάρι άφησε στην άκρη -προσωρινά – τα γαμήλια σχέδια.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.