
Δύσκολες αποφάσεις είχε να πάρει στο πρώτο επεισόδιο των Chair Challenge του X Factor ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος ανέλαβε να ξεχωρίσει τα γκρουπ που θα φτάσουν στα live του talent show.
Τέσσερα γκρουπ πήραν το εισιτήριο και αυτά είναι οι DAF, οι Liak and the Cover, οι Apartia και οι AC πέρασαν στα lives του X Factor και ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε ευχαριστημένος με τις επιλογές του, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους, αν και κάποιοι από αυτούς θέλουν λίγη δουλειά, όπως ανέφερε.
Δείτε τις ερμηνείες τους που τους πέρασαν στην επόμενη φάση:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.