
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος αποκάλυψε και τον καβγά που έκανε κάποτε σε τηλεοπτικό στούντιο στη Θεσσαλονίκη.
«Την κόρη μου τη βλέπω μία από τους 25 ηθοποιούς που παίζουν. Δεν είμαι η κουκουβάγια με το… κουκουβαγιάκι. Ήταν τρία χρόνια στη σχολή υποκριτικής και πήγα να την δω μόνο στις εξετάσεις. Γιατί μόνο του Κωνσταντίνου υπάρχει; Υπάρχει και η κόρη του Αθερίδη, η κόρη του Μουστάκα. Η κόρη μου δεν θέλει καμία απολύτως βοήθεια από μένα, θέλει να τα βγάλει πέρα μόνη της. Ο γιος μου είναι σπουδαίος πιανίστας, είναι ταλαντούχο παιδί.
Είχα θέσει σαν όρο στις συνεντεύξεις μου να μη μιλάω για την οικογένειά μου, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Μια φορά έκανα έναν καβγά και από τότε τελείωσαν τα πράγματα. Είχα δώσει μια συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη και ξαφνικά λέει “τώρα θα σας δείξουμε και τη ζωή του Κωνσταντίνου” και άρχισαν… ποια είχα παντρευτεί, ποια δεν είχα παντρευτεί, τα παιδιά μου κλπ… Με έπιασε κόλπος, λέω “τι είναι αυτά τα πράγματα; Σας έχω επιτρέψει εγώ να τα δείξετε;”.
Άλλο βιβλίο δεν ξέρω αν θα γράψω. Έγραψα ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, δεν μπορώ να πω ότι πούλησε ιδιαίτερα. Έχω να κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση γιατί οι σκηνοθέτες μου κόλλησαν τη ρετσινιά του μεγάλου ανθρώπου», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.