Τελικά, ήταν «μεγάλη μπουκιά» το Ιράν...

Χ. Ρώμας: «Έκοψα το τσιγάρο πριν 3 χρόνια – Πήρα τότε 17 κιλά» (βίντεο)

Χ. Ρώμας: «Έκοψα το τσιγάρο πριν 3 χρόνια – Πήρα τότε 17 κιλά» (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «SamTimes» του Grtimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να κόψει το τσιγάρο πριν από τρία χρόνια.

«Πριν από τρία χρόνια έκοψα το τσιγάρο. Στην αρχή πήρα 17 κιλά γιατί βρήκα την ευκαιρία να φάω. Κάπνιζα 30 χρόνια. Στην αρχή ξεκίνησα με ένα πακέτο και τα τελευταία 10 χρόνια κάπνιζα τρία πακέτα την ημέρα, δηλαδή τρία πακέτα των 25 τσιγάρων.

Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου, ο οποίος πέθανε από έμφραγμα και ο οποίος κάπνιζε αρειμανίως, και αισθάνθηκα ότι ήταν ένα σημάδι αυτό και την επόμενη μέρα σταμάτησα να καπνίζω», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.