
Ο Τάσος Ξιάρχος είναι ο χορογράφος που εμφανίστηκε σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του GNTM 2 και βοήθησε τα κορίτσια να βγάλουν έναν πιο σέξι χαρακτήρα.
Ο χορογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι «είχε θέματα με τη Σουζάνα», με την οποία η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε γίνει έξαλλη σε ένα από τα επεισόδια. Οπως είπε, με την εν λόγω διαγωνιζόμενη «δεν πέρασε καλά».
«Τους τσακωμούς δεν τους έδειξαν», είπε ο Τάσος Ξιάρχος και πρόσθεσε: «Είχα λίγα θέματα με την Σουζάνα αλλά δεν τα έδειξαν. Το λίγο παράξενο όμως, για την Σουζάνα, είναι κάτι απλό…».
«Γενικά γκρινιάρες είναι πολλές, μπορεί και όλες. Εγώ μόνο με την Σουζάνα δεν πέρασα καλά. Η Ελευθερία είναι θεάρα και καλά κάνει αυτά που κάνει», ανέφερε για τα κορίτσια του GNTM 2 και υποστήριξε ότι η Μαριτίνα, της οποίας η μητέρα έγινε «μαλλιά κουβάρια» με την Soula Glamorous, «δεν αξίζει». Ο Τάσος Ξιάρχος, πάντως, θα επανέλθει στο σπίτι του GNTM 2. «Εχει γίνει ήδη το γύρισμα και πολύ σύντομα θα το δείτε», δήλωσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.